INCHEON KOREAN FRIED CHICKEN HOENSBROEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Incheon Korean Fried Chicken Hoensbroek. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 20:57 Ondanks dat er andere ingrediënten in de bowl zat. Was deze perfect en heerlijk! Portie is echt voldoende!
20 mei 2024 om 20:35 Ik heb om 16.30 besteld voor 18.30. Om 19.20 ben ik gaan bellen omdat het eten er niet was. Na aantal keren bellen eindelijk iemand te pakken. De meneer aan de telefoon zei alleen mevrouw het is druk. Bezorging duurde nog eens 40 min. Waardeloos!
16 mei 2024 om 16:45 Ik bestelde de "Gulao tenders" en "Traditional Incheon tenders" voor €29,30, verwachtend malse kip na goede reviews. Helaas waren de tenders 95% beslag en 5% kip. enige verschil tussen de twee was ketchup ipv ketjap en wat sesamzaadjes Voor €5 extra
15 mei 2024 om 20:02 Dry chicken, cold and delivery took almost 2 hrs
13 mei 2024 om 10:51 Kip was heel goed en smaakvol, we misten wel echt de groente in de bowls. Amper komkommer en mais in verhouding tot de kip en rijst en dat is echt het geld niet. 20 minuten vertraging voor een bestelling om 5 vonden we balen met 2 kleintjes.
5 mei 2024 om 22:39 Super waar , mis alleen de kool salade . Kun je goede winst mee behalen. Tevens zou ik de saus graag appart hebben. Maar “ love the chicken “
4 mei 2024 om 20:46 De bestelling heb ik zelf opgehaald
27 apr 2024 om 22:40 excellent flavour, crunchiness and quality of the raw materials.All very good.I recommend scheduling delivery. I made the reservation in the afternoon for an evening delivery which took place as per the agreed time
22 apr 2024 om 8:53 Eten was lekker, warm, goed verpakt
21 apr 2024 om 19:36 Erg lekker eten! De kip is geweldig.
19 apr 2024 om 19:27 De dakdak bowl was lekker en ook al ziet het er wat klein uit, echt wel groot genoeg. Die vegetable chickendingen net oké. Geen sausje erbij. Foto heeft wel sausje, vergeten dus. Toch 5* want blij dat er iets anders te bestellen is dan pizza en döner
13 apr 2024 om 6:32 Lekker maar te zout. Vorige keer beduidend minder zout.